Català Rejillas Tarraco

Benvinguts al nostre web.

Des de l'any de la seva fundació, 1984 i amb més de 30 anys d'experiència en el sector, el principal objectiu de Rejillas Tarraco, S.L., ha estat sempre donar servei als nostres clients. Entre les nostres especialitats es troben: Fabricació de "Reixeta metàl·lica" (Tramex) industrial i decoratiu, esglaons i passarel·les, escocells per a arbres, ventilació i canals. Diversos acabats: en ferro galvanitzat, pintat i inoxidable.

Subministrament i col·locació de tanques i tancats metàl·lics de tot tipus, com: lames, perforada, tela simple torsió, tela ramadera, tanca traslladable, tancaments ocultació per a obres, etc. Tot tipus de malles per a decoració: Malla electrosoldada, tela ondulada, tela per tamisar, metall expandit decoratiu i deployé.

Subministrament de tot tipus de xapa, xapa perforada i graons per a decoració, xapa entrecreuada.

Treballs en inoxidable.

Subministrament de Mobiliari urbà, jocs infantils.

Manteniment Industrial, hoteler i serralleria en general.

Tot tipus de Portes de ferro per tanques i tancats.

Subministrament i col·locació de Portes de ballesta, en tots els acabats.

Portes tallafocs.

Portes basculants de pàrquings i la seva monitorització.

Mènsules de pàrquing.

Arribem a Sectors de mercat tan diversos com: Siderúrgic, Alimentació, Miner, Subcontractació, Urbanístic, Hoteler, Construcció o Disseny industrial, Particular, Petroquímic entre d'altres, etc.

Un Equip de professionals de gran experiència i capacitació, els atendran tant en l'àmbit professional com personal, tant en les demandes de possibles aplicacions d'una àmplia gamma de productes, dubtes o informació general, com en qüestions d'aplicació del producte, muntatge i altres . Podeu consultar a la secció de productes en aquesta web i contactar davant qualsevol problema o dubte que pugui sorgir.

Truqui'ns o ens envia un mail, estarem a la seva disposició per atendre'l.

Pressupostos sense compromís.